Μια 18χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε όταν μια ομάδα ανδρών με καταγωγή από την Τουρκία, που μένουν όμως στην Γερμανία, την βίασαν ομαδικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο ισπανικό νησί Μαγιόρκα.
Η επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Πλάγια ντε Πάλμα της Μαγιόρκα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη πέντε ανδρών ηλικίας 20 και 21 ετών, ενώ ένας έκτος άνδρας αφέθηκε αργότερα ελεύθερος.
Το θύμα συνάντησε αρχικά έναν από τους κατηγορούμενους σε ένα πάρτι και τον ακολούθησε οικειοθελώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Ωστόσο, κατά την είσοδό της στο δωμάτιο, παρατήρησε ότι μερικοί από τους φίλους του άνδρα ήταν μεθυσμένοι και θέλησε να φύγει.
Οι άντρες την εμπόδισαν να φύγει από το δωμάτιο και προχώρησαν σε ομαδικό βιασμό της ενώ άλλοι απλά παρακολουθούσαν. Το έγκλημα φέρεται να βιντεοσκοπήθηκε από κινητά τηλέφωνα.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το τεράστιο ροδάκινο του οπωρώνα της Βιρτζίνια σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ – “Μοιάζει με κολοκύθα”
- Tα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας – Σεφ από όλο τον κόσμο μαθαίνουν την τέχνη στη Νάπολη
- Η ΣΤΑΣΥ για την απόσυρση του συρμού στο Μοναστηράκι – Κόλλησε πλαστική σακούλα στον κινητήρα
- Με πρωταγωνιστή τον Πούτιν ξεκίνησε το «αντί-WOKE» αντίπαλο δέος της Eurovision, video
- Ποια φυτά να προτιμήσετε για αρμονία και γαλήνη στο σπίτι ή το γραφείο
- Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου CEO: Βρέθηκε νεκρός σε δρομο, video
- Viral οι Ιταλοί αστυνομικοί: Σταμάτησαν Ferrari γιατί ήθελαν να δουν τη μηχανή της, vid
- Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζητεί από τις αεροπορικές εταιρίες να ακυρώσουν το 50% των πτήσεων που αναχωρούν την Κυριακή
- Όλα έτοιμα για τη ρωσική «αντί-Eurovision» των «παραδοσιακών αξιών», video
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία – Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχο κόμμα
Κύρια Θέματα

















