Τύχη «βουνό»! Άντρας είπε ψεύτικο όνομα στις αρχές για να γλιτώσει, αλλά έτσι έλεγαν άλλον καταζητούμενο

Αστυνομικοί στην πόλη Κλαμ Λέικ του Μίσιγκαν σταμάτησαν για έλεγχο με το περιπολικό δίπλα σε ένα αμάξι παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου με τα φώτα σβηστά λίγο πριν το ξημέρωμα.


Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν, είδαν μια γυναίκα να κάθεται στη θέση του οδηγού και δίπλα της έναν άντρα σκυμμένο να προσπαθεί να κρυφτεί.

Όταν τον ρώτησαν το όνομά του, ο άντρας αποφάσισε να δώσει ψεύτικα στοιχεία, αλλά για κακή του τύχη το όνομα που έδωσε ήταν κάποιου για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το Click On Detroit.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον άντρα στο αστυνομικό τμήμα και τελικά τον συνέλαβαν.

Έπειτα από σωματικό έλεγχο, οι αρχές βρήκαν κρυμμένα στο εσώρουχό του συνολικά 27 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης σε μικρές νάιλον συσκευασίες και μια ζυγαριά ακριβείας.

Έτσι ο πονηρός άντρας που προσπάθησε να τη γλιτώσει δίνοντας ψεύτικο όνομα πλέον κατηγορείται για αναφορά ψευδών στοιχείων ταυτότητας σε όργανο της τάξης, για την κατοχή μεθαμφεταμίνης με σκοπό τη διακίνηση αλλά και διακίνηση ναρκωτικών στο κελί.

Βλέπετε, ο άντρας δεν έμεινε φρόνιμος ούτε και μετά τη σύλληψή του, μιας και προσπάθησε να πουλήσει κι άλλα ναρκωτικά ενώ ήταν πίσω από τα κάγκελα.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί