Τυχαία έκαναν αυτό το PHOTOSHOP με Ζελένσκι και Μπάιντεν;;; Θα πέσετε ΞΕΡΟΙ από το ΓΕΛΙΟ

Εικασίες και γελοιοποιήσεις στροβιλίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από μια φωτογραφία με photoshop του Τζο Μπάιντεν να αρπάζει τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι!!!

Ο Ζελένσκι είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη για να ζητήσει από τον Μπάιντεν περισσότερα χρήματα από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ για να χρηματοδοτήσει την σύγκρουσή του με την Ρωσία.

Η viral εικόνα δείχνει τον Ζελένσκι να πλαισιώνεται από τον Τζο και την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, με τον Μπάιντεν να αγγίζει το κάτω μέρος της πλάτης του έως πολύ κάτω.

Η εικόνα φαινόταν τόσο πειστική και το ιστορικό ακατάλληλου αγγίγματος του Μπάιντεν είναι τόσο καλά τεκμηριωμένο που πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν αμέσως ότι η εικόνα ήταν πραγματική.

Η ανησυχητική αλλά και ξεκαρδιστική εικόνα είναι ωστόσο photoshop.

«Μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν να αγγίζει την πίσω πλευρά του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι έχει υποστεί επεξεργασία», κατέληξε το Reuters Fact Check .

Η αρχική εικόνα που κοινοποίησε η Τζιλ Μπάιντεν δείχνει την ίδια και τον Μπάιντεν να αγγίζουν την πλάτη του Ζελένσκι κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο.

PHOTO TWITTER

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί