Στο τελευταίο επεισόδιο του “Tucker on X”, ο πρώην παρουσιαστής του “Fox News” Tucker Carlson στοχεύει την κυβέρνηση Μπάιντεν σχετικά με το προτεινόμενο νέο πακέτο βοήθειας 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Λευκό Οίκο για την Ουκρανία.
Στην ερώτηση: “Πώς είναι δυνατόν η Ουάσιγκτον να θέλει να στείλει δεκάδες δισεκατομμύρια ακόμη σε άθλιους ολιγάρχες στην Ουκρανία όταν ολόκληρη η επιχείρηση αποδεικνύεται άσκοπη, διεφθαρμένη και απίστευτα καταστροφική;” Την απάντηση την δίνει ο ίδιος: «Γιατί έτσι κάνουν πάντα».
Ο Carlson επισημαίνει την αδυναμία της κυβέρνησης Μπάιντεν και του Κογκρέσου των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν αυτό που εκτυλίσσεται ως οικονομική κρίση στην Ουκρανία και επέφερε στρατιωτική αποτυχία που αποδυνάμωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι την ίδια τη Ρωσία.
“Η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει την Ρωσία. Οι μόνες ηττημένες σε αυτό το θέμα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες”, είπε ο Κάρλσον.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- MTI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στα δικαστήρια ο 72χρονος αθλητικός παράγοντας που καταγγέλεται από ανήλικη για ασέλγεια
- Ν. Ανδρουλάκης: Ένα κόμμα καταστρέφει τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα λεφτά γίνονταν ακριβά αυτοκίνητα
- Ζαχάροβα: Η αποστολή των πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στην επίλυση της πολεμικής διαμάχης
- Την Τρίτη υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Κ.Τασούλα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Βεντέτα στην Κρήτη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το μακελειό
- Δάσκαλος της Χρονιάς: Δημιούργησε προσθετικό χέρι για μαθητή – Δείτε πως
- Ανατροπή με το μαζικό «λουκέτο» καταστημάτων ΕΛΤΑ – Τι θα ισχύσει
- Η συγκινητική ανάρτηση του Αργυρού μετά τις 7 sold out εμφανίσεις στην Αυστραλία
- Χανιά: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
- Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος που σκότωσε τον 54χρονο στη γιορτή κάστανου









