Τρόμος σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα(vid)

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης στο Όρεγκον διέσωσαν 28 ανθρώπους την Παρασκευή, αφού είχαν κολλήσει για περίπου μισή ώρα κρεμασμένοι ανάποδα επάνω σε παιχνίδι σε ένα λούνα παρκ

Ένα άτομο με προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προφύλαξη , ανέφερε το Λούνα Παρκ Oaks, στο Πόρτλαντ, σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, είπαν ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από το περιστατικό.

Ο Κρις Ράιαν είπε ότι αυτός και η σύζυγός του, που ήταν στο πάρκο για τα γενέθλιά του, ήταν έτοιμοι να κάνουν τη βόλτα – η οποία λειτουργεί σαν εκκρεμές, με την ικανότητα να κουνάει τους αναβάτες εντελώς ανάποδα – όταν είδαν ότι είχε κολλήσει.

Άκουσε τους ανθρώπους να λένε: «Θεέ μου, είναι ανάποδα». Είπε ότι αποφάσισαν να φύγουν επειδή είδαν «πόσο τρομακτική ήταν η κατάσταση».


Τελικά ανέβηκαν σε μια ρόδα και άκουσαν μια ανακοίνωση από το μεγάφωνο ότι το πάρκο ήταν κλειστό και ότι ο κόσμος πρέπει να εκκενωθεί.

Η Portland Fire and Rescue είπε στο X ότι οι πυροσβέστες συνεργάστηκαν με μηχανικούς στο Oaks Park, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1905, για να χαμηλώσουν χειροκίνητα τη διαδρομή, αλλά ότι τα πληρώματα προετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν μια διάσωση με σχοινιά υψηλής γωνίας εάν χρειαζόταν.


Όταν η διαδρομή σταμάτησε, το προσωπικό του πάρκου κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες έφτασαν περίπου 25 λεπτά αργότερα.

Οι εργαζόμενοι στη συντήρηση μπόρεσαν στη συνέχεια να επιστρέψουν τη διαδρομή στη θέση εκφόρτωσης λίγα λεπτά αργότερα, ανέφερε το πάρκο σε δήλωση.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη εκτίμησή μας στους πρώτους ανταποκριτές και στο προσωπικό μας για την άμεση δράση, που οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα σήμερα, και στους υπόλοιπους επισκέπτες του πάρκου που ακολούθησαν γρήγορα τις οδηγίες για να εκκενώσουν το πάρκο για να ανοίξουν χώρο για τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης να παρακολουθήσει την κατάσταση», ανέφερε.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί