Οι ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε ένα κατάστημα κοντά στην πολυτελή κατοικία της, ανέφεραν πηγές και μάρτυρες.
Σύμφωνα με το enikos.gr, η ληστεία έγινε στο Patron της Νέας Υόρκης, ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, το οποίο είναι δίπλα στο σπίτι της ποπ σταρ.
Σύμφωνα με την αστυνομία έπεσαν συνολικά τέσσερις πυροβολισμοί, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
“Ξαφνικά ακούσαμε τέσσερις βολές και πανικοβλήθηκε”, είπε ένας σερβιτόρος στο κοντινό εστιατόριο Tamarind Tribeca στην οδό Hudson. “Είδα ανθρώπους να τρέχουν. Φάνηκαν φοβισμένοι και πήδησαν σε ένα αυτοκίνητο” περιέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής στην The Post.
Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην εν λόγω συνοικία.
“Είναι πραγματικά ανησυχητικό να έχουμε δύο εγκλήματα που σχετίζονται με όπλα στο ίδιο μέρος μέσα σε ένα μήνα” πρόσθεσε.
Οι τρεις ύποπτοι διέφυγαν ανατολικά, δύο φορώντας μπλε τζιν και λευκά μπλουζάκια, και ένα τρίτο μπλε τζιν με μπλε μπλουζάκι.
Η Σουίφτ αγόρασε το φανταστικό αρχοντικό στην οδό Franklin Street 153 για 18 εκατομμύρια δολάρια το 2017 και κατέχει τρία διπλανά διαμερίσματα στην 155 Franklin. Συνολικά, έχει ξοδέψει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα στο μπλοκ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









