ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σολτς παραδέχεται ΓΕΛΩΝΤΑΣ την αλήθεια για την Ουκρανία – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΕΛ

Ας τολμήσουν να το παίξουν τα κανάλια...

Ισχυρό μήνυμα… ενότητας και αποφασιστικότητας έναντι της επιθετικότητας της Μόσχας, αλλά και μήνυμα υπέρ της ενίσχυσης των διεθνιστικών αξιών, με πρόσχημα την Ουκρανία, απέστειλε ο καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, οικοδεσπότης της συνόδου των G7, που ολοκληρώθηκε στις βαυαρικές Άλπεις.

Ωστόσο, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα απειροελάχιστο απόσπασμα από απάντηση του Σολτς σε Γερμανίδα δημοσιογράφο για την Ουκρανία, η οποία ωστόσο δείχνει τις πραγματικές προθέσεις των διεθνιστών για την χώρα, την οποία έχουν βάλει μπροστά για να καεί από την Ρωσία, καθώς και το ψέμα τους!

Ο μικρός διάλογος ήταν ο εξής:

  • Δημοσιογράφος: “Κύριε Καγκελάριε, η G7 υποσχέθηκε στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας μετά τον πόλεμο. Μπορείτε να προσδιορίσετε ποιες είναι αυτές οι εγγυήσεις;”
  • Σολτς: «Ναι (γέλιο)… Θα μπορούσα» και αυτή ήταν ολόκληρη η απάντηση του Καγκελάριου. Μάλιστα, στο τέλος είπε στην δημοσιογράφο που περίμενε: «Αυτά» και ξανά γέλια!

Είναι τόσο μυστικές αυτές οι εγγυήσεις ασφαλείας, που ο Σολτς δεν μπορεί να τις αποκαλύψει;;; Ή μάλλον είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ;;; Αυτός ο κλόουν είναι Καγκελάριος της Γερμανίας και παρουσιάζεται ως ο εγγυητής της Ευρώπης για την Ουκρανία, την οποία, όπως βλέπετε ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και γνωρίζουν πως θα καταστραφεί! Φυσικά αυτό το βίντεο δεν θα παιχτεί στα ελληνικά κανάλια.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί