Τρώει καλά ο Ερντογάν: Άλλα 3,5 δισ. μέχρι το 2024 στην Τουρκία για τους πρόσφυγες- Μετά σου λένε ΄”μαύρο πρόβατο”

Εκτός από τα 6 δισ. που έχει λάβει μέχρι τώρα από την Ε.Ε., το καθεστώς Ερντογάν εξασφάλισε αλλά 3,5 δισ. μέχρι το 2024.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το καθεστώς Ερντογάν όχι μόνο καταφέρνει να επιβιώνει, αλλά με πρόσχημα το μεταναστευτικό, καταφέρνει να μαζεύει χρήμα, δίνοντας ως αντάλλαγμα, «ήσυχα καλοκαίρια» στην ΕΕ και την Ελλάδα φυσικά.

Με έγγραφό της η Κομισιόν προτείνει συνολικά να δοθούν 5,7 δισεκατομμύρια στην τετραετία αυτή (μέχρι το 2024) σε τρίτες χώρες που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών (Τουρκία, Λίβανος, Ιορδανία), αλλά και στην ίδια τη Συρία. Από τα 5,7 δισ. τα 3,5 δισ θα τα πάρει η Τουρκία! Καταπληκτική δουλειά κάνουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι.

Η Τουρκία έχει λάβει ήδη 6 δισεκατομμύρια για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, ενώ είναι απολύτως βέβαιο ότι τα 3,5 που θα πάρει μέχρι το 2024 θα της φανούν λίγα και πολύ σύντομα θα προβεί σε νέες απειλές και εκβιασμούς.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της τουρκικής ομοσπονδίας συνδικάτων, σύμφωνα με το newsbomb, κάθε Σύρος αιτών άσυλο ή πρόσφυγας που βρίσκεται στην Τουρκία, δαπανά κάθε μήνα και κατά μέσο όρο ένα ποσό της τάξης των 344 δολαρίων.

Κατ’ έτος δηλαδή, η Τουρκία βάζει στα ταμεία της 15 δισ. ζεστό χρήμα μόνο από τους πρόσφυγες, χώρια το μαύρο χρήμα από την αδήλωτη εργασία αυτών των ανθρώπων.

Όπως φαίνεται ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται πολύ καλά το συγκεκριμένο θέμα και τρώει πίνει στην υγειά των κορόϊδων με τις πλάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί