ΤΡΕΜΟΥΝ τις επόμενες κινήσεις Πούτιν οι Ουκρανοί: «Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας»

"Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας",

ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας, ενώ οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες, Παρασκευή, ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εισβάλλει στην Ουκρανία “ανά πάσα στιγμή”.

“Αυτήν την ώρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να παραμείνουμε ενωμένοι μέσα στη χώρα και να αποφύγουμε ενέργειες που υπονομεύουν τη σταθερότητα και σπέρνουν τον πανικό”, αναφέρει το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

“Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση και είναι έτοιμες να απωθήσουν οποιαδήποτε καταπάτηση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας”, προσθέτει.

Το Κίεβο σημειώνει επίσης ότι “βρίσκεται σε επαφή 24 ώρες το 24ωρο με όλους τους σημαντικούς εταίρους” και λαμβάνει γρήγορα πληροφορίες για θέματα ασφαλείας.

“Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την άμβλυνση της έντασης και να κινητοποιούμε την υποστήριξη των διεθνών εταίρων μας προκειμένου να παραμείνει η Ρωσία εντός του διπλωματικού πλαισίου”, προσθέτει το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί