Οι αξιωματικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι στη νότια πλευρά της πόλης λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου μετά από κλήση που δέχθηκαν στο 911 περιγράφοντας ένα ιατρικό συμβάν. Η αστυνομία βρήκε τρεις γυναίκες που διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρές στο σημείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Sgt. Τζέιμς Φούκουα.
Είπε ότι οι δολοφονίες θεωρήθηκαν ανθρωποκτονίες, αλλά δεν είχαν περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του τι οδήγησε στις δολοφονίες.
Σε μια ενημέρωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή, η αστυνομία είπε ότι και οι τρεις γυναίκες πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν, ανέφερε η θυγατρική του CBS WBNS-TV . Οι ταυτότητες των γυναικών δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
«Δυστυχώς, αυτή είναι μια πολύ περίπλοκη σκηνή με τον αριθμό των θυμάτων που έχουμε», είπε στους δημοσιογράφους το Σάββατο. «Θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν περνάμε σχολαστικά τη σκηνή, ώστε να μην χάσουμε κανένα βασικό στοιχείο».
Είπε ότι οι ανακριτές ανακρίνουν μάρτυρες και αναζητούν αποδεικτικά βίντεο.
Ο Φούκουα είπε το Σάββατο ότι κανένας ύποπτος δεν είχε τεθεί υπό κράτηση.
Το WBNS-TV ανέφερε ότι το περιστατικό σηματοδότησε τον δεύτερο θανατηφόρο πυροβολισμό στη νότια πλευρά της πόλης μέσα σε μια εβδομάδα. Την Τρίτη, ο 45χρονος Ντάρελ Χάμπρικ βρέθηκε να ταλαιπωρείται από πυροβολισμό μέσα σε ένα κοντινό σπίτι και πέθανε στο νοσοκομείο μια μέρα αργότερα. Ένας άνδρας συνελήφθη το Σάββατο για τον θάνατό του.
Η αστυνομία του Κολόμπους αρνήθηκε να πει εάν οι δύο έρευνες ανθρωποκτονίας συνδέονται, ανέφερε ο σταθμός.
photo: pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Θα ενσωματώσουν τα ενεργειακά τους συστήματα σε ένα ενιαίο – Ποιός ο ρόλος του Τραμπ
- Σχεδόν το 60% του Κιέβου παραμένει χωρίς ρεύμα εν μέσω ψύχους – Μεγάλα προβλήματα και στο Χάρκοβο
- Τι δήλωσε ο Πούτιν για την υποστήριξη της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας
- Το Κίεβο διαψεύδει τον Τραμπ για τη «συνάντησή του με τον Ζελένσκι στο Νταβός»
- Υπέρ της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη συμφωνία ΕΕ–Mercosur ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ
- Τραμπ: Ο Καναδάς υπάρχει χάρη στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να είναι ευγνώμων
- Αναβάλλεται το σημερινό ταξίδι Μητσοτάκη στο Davos λόγω κακοκαιρίας
- Ουκρανικό: Άσχημα μαντάτα για τους Ευρωπαίους από το Νταβός λόγω Τραμπ, vid
- Ο Τραμπ γελοιοποίησε δύο φορές σε ένα 24ωρο τον Μακρόν – Video
- Ούτε ο Γερμανός καγκελάριος θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής του καταστατικού χάρτη του “Συμβουλίου Ειρήνης”









