«Θα νικήσουμε τον ιό και την πανδημία και θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ», διαβεβαίωσε ο Τραμπ, χωρίς να παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Πρόσθεσε ότι εμβόλιο για την αποτροπή της μόλυνσης από τον κορονοϊό ενδέχεται να είναι έτοιμο πριν από το τέλος «αυτής της χρονιάς».
Ακόμη, υποσχέθηκε «ευημερία ρεκόρ» στους Αμερικανούς στη δεύτερη θητεία του, ότι θα «ανοικοδομήσει ξανά» την αμερικανική οικονομία ώστε να γίνει «η καλύτερη στην ιστορία», ενώ υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα «νέο πνεύμα ενότητας που μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μέσα από την αγάπη για τη μεγαλειώδη χώρα μας».
Ο Τραμπ περιέγραψε τον εαυτό του ως τον καλύτερο πρόεδρο για τους Αφροαμερικανούς από την εποχή του Αβραάμ Λίνκολν, που είχε καταργήσει τη σκλαβιά.
«Τα καλύτερα μένουν να έρθουν» για αυτή τη φυλετική ομάδα, είπε και διαβεβαίωσε πως έχει κάνει περισσότερα για τους Αφροαμερικανούς κατά τη διάρκεια της θητείας του από όσα έκανε ο Μπάιντεν τα 47 χρόνια της πολιτικής του καριέρας.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιμένουν για τις «Γειτονιές των 15 λεπτών» στην Αθήνα
- Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι θα κάνει χρήση “ισχύος άνευ προηγουμένου” στην πόλη της Γάζας
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
- Μητσοτάκης: Τι είπε για τις «φοροελαφρύνσεις»
- Κιλκίς: Ο σκύλος «IRIS» ανίχνευσε πάνω από έξι κιλά κοκαΐνης και κάνναβης – Συνελήφθη 33χρονος
- Η Αντέλ σε συζητήσεις για το ημίχρονο του Super Bowl 2026
- Η αύρα του Τραμπ στην Ευρώπη! Και η Ουγγαρία τα βάζει ανοιχτά με την «πέμπτη φάλαγγα»
- Υπ. Παιδείας: Εμπλουτίζεται η Τράπεζα Θεμάτων με 210 νέα θέματα
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 6,2% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο του 2025 σε σχέση με πέρυσι
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
Κύρια Θέματα

















