Για “μια εκπληκτική νίκη για τον αμερικανικό λαό”, έκανε λόγο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας ενώπιον υποστηρικτών του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ενώ δεσμεύθηκε να βοηθήσει “την χώρα να γιατρευτεί”.
Επιπλέον, ο Τραμπ ευχαρίστησε τον αμερικανικό λαό για την τιμή που του έκανε να τον εκλέξει, εκτιμώντας ότι “γράψαμε ιστορία για κάποιον λόγο σήμερα το βράδυ”
«Κερδίζουμε στο Μίσιγκαν, την Αριζόνα, τη Νεβάδα, την Αλάσκα», είπε ενώ εκτίμησε ότι «η Αμερική μας έδωσε μια πρωτοφανή και ισχυρή εντολή», την ώρα που το συγκεντρωμένο πλήθος ζητωκραύγαζε.
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι ανέκτησαν τον έλεγχο της Γερουσίας.
«Πρέπει να σφραγίσουμε τα σύνορα», είπε ο Τραμπ για την παράνομη μετανάστευση.
«Θέλουμε να επιστρέψουν, αλλά πρέπει να επιστρέψουν νόμιμα», τόνισε.
«Έχουμε μια χώρα που χρειάζεται βοήθεια. Θα φτιάξουμε τα σύνορά μας και θα διορθώσουμε τα πάντα για την χώρα μας», είπε ο Τραμπ.
«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πετύχαμε το πιο απίστευτο πολιτικό πράγμα… κοιτάξτε τι συνέβη, είναι τρελό;», πρόσθεσε.
«Θα παλεύω για σένα, για την οικογένειά σου και το μέλλον σου κάθε μέρα. Θα παλεύω για σένα με κάθε ανάσα στο σώμα μου. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να παραδώσουμε την ισχυρή, ασφαλή και ευημερούσα Αμερική που αξίζουν τα παιδιά μας και που αξίζετε εσείς. Αυτή θα είναι πραγματικά η χρυσή εποχή της Αμερικής», είπε στους υποστηρικτές του στην Φλόριντα.
«Θα Kάνουμε την Αμερική και Υγιή Ξανά», υπογράμμισε αναφερόμενος με νόημα στον στον Ρόμπερτ Κένεντι Jr.!
Εξύμνησε, τέλος, την συνεισφορά του Έλον Μασκ στην νίκη του λέγοντας «έχουμε έναν νέο σταρ εδώ».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/CNN/Foxnews/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προς… de facto διχοτόμηση η Λωρίδα της Γάζας;
- Σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
- Η Νέα Υόρκη ενδέχεται να δει το πρώτο χιόνι της σεζόν σήμερα – Iσχυρή πολική δίνη κατευθύνεται στην περιοχή
- Όλα τα μυστικά για να κάψετε λίπος φέτος τον χειμώνα
- Μητσοτακης: Η Θράκη μετατρέπεται σε διεθνές ενεργειακό κέντρο
- Ακόμα περισσότερα μέτρα για τον απλό κοσμάκη σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο;
- Φλωρίδης: Έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για πλαστογράφηση υπογραφών κατά την ίδρυση πολιτικού κόμματος
- Συνάντηση Β. Κικίλια στο Κάϊρο με επίκεντρο την συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου
- Το μυστικό για πλούσια και ζωντανά μαλλιά: 10 αποτελεσματικοί τρόποι για να δώσετε έξτρα όγκο στα μαλλιά σας
- ΔΥΠΑ: Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα – Ισχυρή σύνδεση με την τοπική αγορά εργασίας









