Τραγωδία στο Μόναχο: 82χρονος συνεθλίβη από γερανό σε αυτοκίνητο σε μάντρα!

Ένας 82χρονος Γερμανός που επέβαινε σε αυτοκίνητο σε ένα διαλυτήριο στο Μόναχο καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από γερανό.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε ότι το αυτοκίνητο προοριζόταν για διάλυση και ο άνδρας πρέπει να ανέβηκε σε αυτό χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στην περιοχή Όμπερσεντλινγκ του Μονάχου το απόγευμα της Τετάρτης και η είδηση ​​​​μόλις δημοσιοποιήθηκε.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ένας 60χρονος υπάλληλος της εταιρείας χειριζόταν τον βαρύ εξοπλισμό εκσκαφής που χρησιμοποιείται για την απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων.

Ο υπάλληλος χρησιμοποίησε τον γερανό για να συνθλίψει την οροφή του αυτοκινήτου και στη συνέχεια ανέτρεψε το όχημα στην οροφή του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι μόνο σε αυτό το σημείο ένας μάρτυρας παρατήρησε ότι κάποιος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 82χρονος υπέστη θανάσιμα τραύματα όταν η οροφή του αυτοκινήτου συνθλίφτηκε.

Ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και έσπευσαν πυροσβέστες, παραϊατρικοί και αστυνομικοί.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδικό εξοπλισμό για να ανακτήσει τη σορό του άνδρα από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, το αυτοκίνητο δεν ανήκε στον άνδρα που πέθανε. Πιστεύεται ότι το θύμα, το οποίο ζούσε στο Μόναχο, μπορεί να βρισκόταν στο σημείο για να συλλέξει παλιοσίδερα.

Η τροχαία του Μονάχου ξεκίνησε έρευνα για το δυστύχημα.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί