Τραγωδία στο Λονδίνο: Αγοράκι 5 ετών σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας

Ένα πεντάχρονο αγόρι πέθανε μετά από πτώση από πολυκατοικία στο ανατολικό Λονδίνο.

Το παιδί έπεσε από τους επάνω ορόφους του Jacobs House στο New City Road, Plaistow, περίπου στις 06:00 BST και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ένας γείτονας που κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είπε ότι οι γονείς του αγοριού ήταν «απαρηγόρητοι».

Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή, αναφέρει η Μετεωρολογική Αστυνομία.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του παιδιού αυτή τη στιγμή», είπε ένας εκπρόσωπος της Met, προσθέτοντας ότι υποστηρίζουν συγγενείς με ειδικούς αξιωματικούς.


Οι γείτονες έχουν αφήσει λουλούδια και κάρτες κοντά στο σπίτι του μικρού αγοριού
Ένας κάτοικος του Jacob’s House, ο οποίος έδωσε το όνομά του ως JJ, είπε ότι το αγόρι έμενε στον 15ο όροφο.

Είπε ότι είδε έναν άνδρα να πηγαίνει στο αγόρι και να φωνάζει: «Όχι, γιε μου».

Ένας άλλος κάτοικος, ο Ansert Davis, είπε ότι είδε τον πατέρα του αγοριού «να κυλιέται στο πάτωμα» και επίσης «λέγοντας «ο γιος μου».

Ο κ. Ντέιβις, ο οποίος είχε δει στο παρελθόν την οικογένεια να παίζει στις κούνιες, είπε ότι η μητέρα του αγοριού ήταν «ταραγμένη».
Είδε έναν άλλο γείτονα να τρέχει έξω για να προσπαθήσει να βοηθήσει: «Ήρθε τρέχοντας, έριξε μια ματιά στο παιδί και γύρισε πίσω τρέμοντας.

“Βλέπω συνέχεια την εικόνα στο κεφάλι μου. Είναι τόσο λυπηρό, έχω ένα εγγόνι σε αυτήν την ηλικία. Ω Θεέ μου, είναι σαν να βλέπεις τα δικά σου παιδιά.”

Ένας άλλος κάτοικος, που δεν έδωσε το όνομά του, είπε ότι το αγόρι ήταν υποστηρικτής της Άρσεναλ και τον περιέγραψε ως «ένα πολύ καλό αγόρι».


Η Κάρολ είπε ότι ο σύζυγός της είχε ακούσει την οικογένεια του μικρού αγοριού να ουρλιάζει νωρίς εκείνο το πρωί.
Η Carol, που μένει κοντά στο τετράγωνο, είπε ότι ο σύζυγός της «ξύπνησε σήμερα το πρωί και άκουσε τις κραυγές» και είπε ότι κάτι τρομερό πρέπει να συνέβη.


Ένας εκπρόσωπος της Met είπε ότι «αξιωματικοί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου και το Αεροπορικό Ασθενοφόρο του Λονδίνου» παρευρέθηκαν στο συμβάν.

Ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου του Νιούχαμ δήλωσε: «Λυπούμαστε βαθιά που ακούμε για αυτό το καταστροφικό περιστατικό.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους όσους επλήγησαν.

«Έχουμε προσωπικό στην τοποθεσία για να παρέχουμε διαβεβαιώσεις στους κατοίκους αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ συνεργαζόμαστε με τους εταίρους για να διαπιστωθούν τα πλήρη στοιχεία».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί