Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, πρόκειται για τον 21χρονο Rhys Lee Williams, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ΚΣΕΔ αναφέρει ότι «σήμερα στη 01:45 μετά τα μεσάνυχτα το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο».
Το ΚΣΕΔ, «κινητοποίησε άμεσα πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, ταχύπλοο και δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, δύτες της ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου».
Ο 21χρονος φαίνεται πως είχε πάει στην περιοχή για ελεύθερη κατάδυση μαζί με φίλο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο νεαρός παγιδεύτηκε σε βράχο εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στις 04:05 το πρωί.
enikos/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: “Δεν υπάρχει έλλειψη εξοπλισμού αναχαίτισης” πυραύλων, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή
- Επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ – Καταστράφηκε ιταλικό UAV
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς









