Από τους 46 νεκρούς, οι 37 ήταν παιδιά και οι 7 γυναίκες. Πνίγηκαν σε ξεχωριστά συμβάντα, σε 15 περιοχές του κρατιδίου Μπιχάρ, την Τετάρτη, όπως ανέφερε σήμερα η τοπική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.
Στο παρελθόν στην Ινδία έχουν σημειωθεί πολύνεκρα ποδοπατήματα κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εορτών, όμως οι πνιγμοί είναι σπάνιοι.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι ποταμοί και λίμνες του κρατιδίου είχαν φουσκώσει, μετά τις πρόσφατες καταρρακτώδεις βροχές.
Οι πιστοί γιόρταζαν το ετήσιο φεστιβάλ Τζιβιπουτρίκα Βρατ, κατά το οποίο οι γυναίκες νηστεύουν για 24 ώρες και προσεύχονται για την ευημερία των παιδιών τους. Πηγαίνουν επίσης σε ποταμούς και λίμνες κοντά στα σπίτια τους για να πλυθούν, συχνά συνοδευόμενες από τα παιδιά τους.
Η κυβέρνηση του κρατιδίου ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων με το ποσό των 400.000 ρουπιών (περίπου 4.700 ευρώ).
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανικός στρατός: Τα πλοία του Ιράκ εξαιρούνται από τους περιορισμούς και μπορούν να περνούν ελεύθερα από το Ορμούζ
- «Γιατί άλλαξε τόσο πολύ;»: Σε σοκ τα στελέχη του MAGA, βλέπουν έναν «άλλο» Τραμπ
- Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων καταδικάζει την συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- Κορυφαίοι διπλωμάτες των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Κίεβο μέσα στον Απρίλιο
- Στον «χορό» των ρίχτερ παραμένει η Ήπειρος
- Ζήτησε ένα σπιτάκι για παιχνίδι – Δείτε τι της έφτιαξαν τα αδέρφια της χωρίς χρήματα, vid
- Ισπανίδα εξηγεί με χιούμορ σε βίντεο τι της αρέσει και τι όχι στην Ελλάδα
- Η συνάντηση Ζελένσκι-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – Vid
- Νέο κύμα ιρανικών πυραύλων κατά Ιεροσολύμων και Τελ Αβίβ
- Παναθηναϊκός-Μπενίτεθ: «Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, ο Γιάγκουσιτς θέλει το χρόνο του»









