Τραγωδία στη Βρετανία: Μωρό 9 μηνών πνίγηκε από φαγητό σε παιδικό σταθμό

Συγκλονισμένη η Βρετανία από τον θάνατο ενός 9μηνου βρέφους σε παιδικό σταθμό στο Ashford του Kent.


Το φρικτό περιστατικό συνέβη όταν μια εργαζόμενη του παιδικού σταθμού τάιζε μακαρόνια μπολονέζ τέσσερα παιδιά ταυτόχρονα, μεταξύ των οποίων και τον Oliver ο οποίος πνίγηκε και πέθανε στο νοσοκομείο έξι ημέρες αργότερα.


Το μωρό έτρωγε πολτοποιημένα γεύματα στο σπίτι και οι γονείς του πίστευαν ότι «δεν ήταν σε καμία περίπτωση σε θέση να μασήσει» σωστά. Ωστόσο η Collins είπε στην ανάκριση ότι εκείνη και η μητέρα του Oliver, Zoe Steeper, είχαν συζητήσει για το πώς έπρεπε να ετοιμάζεται το φαγητό του γιου της. Την ημέρα που το βρέφος πνίγηκε από τα μακαρόνια η Collins είχε ψιλοκόψει τα ζυμαρικά πριν ένα άλλο μέλος του προσωπικού του τα δώσει.

Η υπάλληλος του βρεφονηπιακού σταθμού συνηδειτοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο Oliver «έκανε έναν ήχο σαν να επρόκειτο να κλάψει, αλλά δεν άρχισε να κλαίει» αποκάλυψε στην εκδίκαση της υπόθεσης. Όταν κατάλαβε ότι πνιγόταν επιχείρησε να του δώσει χαστούκια για να καθαρίσει τον αεραγωγό του, είπε στους ενόρκους. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή έξι ημέρες αργότερα.

(Με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί