Τραγωδία στη Βρετανία: Ένα 5χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τον ποταμό Τάμεση

Ένα αγνοούμενο πεντάχρονο αγόρι πέθανε τραγικά στο νοσοκομείο αφού βρέθηκε στον ποταμό Τάμεση.

Ο μικρός Daniel Alaby εθεάθη για τελευταία φορά να παίζει με τον αδερφό του στο σπίτι του στο Bexley, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, στις 5.30 μ.μ.

Ο Daniel Alaby εξαφανίστηκε από το σπίτι του χθες το απόγευμα. Έρευνες εξαπέλυσε η Αστυνομία ενώ γύρω στις 6.30 το απόγευμα βρέθηκε να επιπλέι στο ποτάμι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας εκπρόσωπος της Met Police δήλωσε: «Η αστυνομία εξέδωσε έκκληση την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου αγοριού, του Daniel Alaby.

«Στις 18:23 εκείνο το βράδυ οι αξιωματικοί που αναζητούσαν τον Ντάνιελ βρήκαν ένα παιδί στον ποταμό Τάμεση.

«Οι αξιωματικοί τράβηξαν το παιδί από το νερό και χορήγησαν ΚΑΡΠΑ πριν από την άφιξη του LAS.

«Το παιδί, που πιστεύεται ότι είναι ο Ντάνιελ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο αργότερα το ίδιο βράδυ.

«Η οικογένεια του Ντάνιελ ενημερώθηκε και υποστηρίζονται από αστυνομικούς.


Η αστυνομία ανέφερε: “Γίνονται έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του συμβάντος. Όποιος μπορεί να έχει δει τον Ντάνιελ το βράδυ της Παρασκευής καλείται να καλέσει την αστυνομία”.

«Σε αυτό το πολύ πρώιμο στάδιο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι κάποιο άλλο άτομο εμπλέκεται. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί