Τραγικό τέλος για 19χρονη στην Τουρκία: “Πνίγηκε με τον εμετό της” και πέθανε σε παιχνίδι λούνα παρκ

Τραγικό τέλος για 19χρονη σε λούνα παρκ της Τουρκίας. Πνίγηκε με τον εμετό της. Νεαρή στην Τουρκία έχασε τη ζωή της με πραγματικά τραγικό τρόπο: «πνίγηκε με τον εμετό της», όπως ανέφερε η οικογένεια, καθώς έκανε βόλτα με παιχνίδι σε λούνα πα ρκ.Η 19χρονη Zeynep Gunay είχε πάει στο λούνα παρκ για να ξεχαστεί από τις δύσκολες εξετάσεις που είχε δώσει για […]

Τραγικό τέλος για 19χρονη σε λούνα παρκ της Τουρκίας. Πνίγηκε με τον εμετό της.

Νεαρή στην Τουρκία έχασε τη ζωή της με πραγματικά τραγικό τρόπο: «πνίγηκε με τον εμετό της», όπως ανέφερε η οικογένεια, καθώς έκανε βόλτα με παιχνίδι σε λούνα πα ρκ.Η 19χρονη Zeynep Gunay είχε πάει στο λούνα παρκ για να ξεχαστεί από τις δύσκολες εξετάσεις που είχε δώσει για να περάσει στη σχολή ψυχολογίας.

Στα τελευταία πλάνα από κάμερα ασφαλείας που κατεγράφη, φαίνεται να κάθεται στο παιχνίδι, περιμένοντας να ξεκινήσει τη βόλτα, που έμελε να γίνει μοιραία.

Σοβαρές καταγγελίες από την οικογένεια

Η οικογένεια της καταγγέλλει ολιγωρία από τους χειριστές, οι οποίοι, όπως λένε, αγνόησαν τις εκκλήσεις τους να σταματήσει, όταν παρατήρησαν πως δεν ήταν καλά. Ακόμη, όταν τελικώς σταμάτησε, τους είπαν να τη χαστουκίσουν μερικές φορές για να συνέλθει.

Παράλληλα, αναφέρουν πως κάλεσε ασθενοφόρο ο θείος της νεαρής, καθώς οι υπεύθυνοι δεν πήραν στα σοβαρά την κατάσταση. Τελικώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η οικογένεια έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία ή έαν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας αναφορικά με τα όσα ισχυρίζεται.

(sputniknews. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί