Τραγικό δυστύχημα στη Νέα Υόρκη: Δύο άτομα πέθαναν όταν βυθίστηκαν σε δεξαμενή με κοπριά!

Δύο εθελοντές πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας, μεταξύ των οποίων ο ένας προσπάθησε να σώσει τον άλλο, πέθαναν αφού έπεσαν σε δεξαμενή κοπριάς σε φάρμα βοοειδών στα βόρεια της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Ο Nathan Doody, 33 ετών, από το DeRuyter και ο Tyler Memory, 29 ετών, από το Tully, δούλευαν τις καθημερινές τους δουλειές όταν έπεσαν αναίσθητοι και έπεσαν μέσα σε δεξαμενή με κοπριά, αφού τους κυρίευσαν επιβλαβείς αναθυμιάσεις που προέρχονταν από μέσα.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ένας από τους άνδρες προσπάθησε «να ανασύρει ένα κομμάτι εξοπλισμού που είχε πέσει μέσα στο τάνκερ», που βρίσκεται στο Champion Farms στο Κλίντον, όταν λιποθύμησε και έπεσε μέσα.


Όταν ο άλλος άνδρας προσπάθησε να σώσει τον πρώτο, λιποθύμησε κι αυτός και έπεσε μέσα στην ίδα δεξαμενή, ανέφερε το WKTV .

Το προσωπικό του αγροκτήματος που βρήκε τους αναίσθητους άνδρες μέσα στη δεξαμενή, κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους άνδρες σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.


Δεν ήταν αμέσως σαφές ποιος από τους άνδρες ήταν ο πρώτος που έπεσε.

Ο Memory, ένας πυροσβέστης τρίτης γενιάς, ήταν 15χρονος βετεράνος του Μικτού Πυροσβεστικού Τμήματος του Tully, ενώ εντάχθηκε όταν ήταν μόλις 14 ετών, είπε στο LocalSyr.com ο βοηθός αρχηγός Joe Nemier .

Ο Ντούντι ήταν εθελοντής στο Πυροσβεστικό Τμήμα Cuyler στην κομητεία Cortland, ενώ εντάχθηκε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.


Ο Nemier, ο οποίος γνώριζε και τους δύο άνδρες, είπε ότι είχαν απασχοληθεί ως οδηγοί δεξαμενόπλοιων κοπριάς.

Το Champion Farms είναι ένα αγρόκτημα βοείου κρέατος και γαλακτοκομικών 10ης γενιάς που άνοιξε για πρώτη φορά στις αρχές του 1800 και βρίσκεται σε 3.500 γραφικά στρέμματα περίπου 250 μίλια βορειοδυτικά του Μανχάταν.

Οι αναθυμιάσεις κοπριάς είναι γνωστοί παραγωγοί τοξικών αερίων που μπορεί να είναι θανατηφόρα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα σε αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με την Εθνική Βάση Δεδομένων Αγροτικής Ασφάλειας.

photo: feeepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί