Τους «έδωσαν» στεγνά!! Οι Ρώσοι έβγαλαν ΒΙΝΤΕΟ που «καίει» Κίεβο – Ουάσινγκτον

Οι Ρώσοι συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία προκειμένου να βρουν -με αποδείξεις- τους πραγματικούς ενόχους της φονικότερης τρομοκρατικής επίθεσης των τελευταίων δεκαετιών.

Οι κατηγορούμενοι για την οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μέγαρο Crocus της Μόσχας φέρονται να…κατονόμασαν τον άνδρα που τους συντόνισε.

Σύμφωνα με αυτούς, ένας άνδρας που ονομάζεται «Saifullo» επικοινώνησε μαζί τους και τους υποσχέθηκε πως κάθε ένας μακελάρης θα λάμβανε 1 εκατομμύριο ρούβλια (10.984 $).

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με την ανάκριση μακελάρηδων από την FSB προβλήθηκε στα ρωσικά μίντια.

Μεταξύ άλλων οι τρομοκράτες επιβεβαιώνουν πως επρόκειτο να διαφύγουν από τη Μόσχα με τελικό προορισμό το Κίεβο!

«Ο Saifullo μας είπε να πάμε στην Ουκρανία, στο Κίεβο. Θα μας δώσουν ένα εκατομμύριο ρούβλια εκεί», είπε ένας από τους κατηγορούμενους κατά την ανάκριση.

«Πήγαμε στο Κίεβο, όπου έπρεπε να περιμένουμε χρήματα – ένα εκατομμύριο ρούβλια ο καθένας. Ο Saifullo είπε ότι θα μας περίμεναν παιδιά εκεί στα ουκρανικά σύνορα που θα μας βοηθούσαν να περάσουμε τα σύνορα και να φτάσουμε στο Κίεβο. <…> “Καλέστε με, μετά θα σας πω τι να κάνετε“», δήλωσε ένας άλλος κατηγορούμενος.

Ιδού επομένως και η καίρια ομολογία για την εμπλοκή της Ουκρανίας στην τυφλή επίθεση, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες δυτικών ΜΜΕ και κυβερνήσεων να ρίξουν το φταίξιμο στον εδώ και χρόνια αποδυναμωμένο ISIS.

«Οι ρωσικές αρχές έχουν ακόμα ένα νήμα σε αυτή την υπόθεση που συνδέει την Ουκρανία με την Ουκρανία, μία σύνδεση που οι ΗΠΑ προσπάθησαν να αποξηλώσουν από τις πρώτες κιόλας ώρες»:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί