Τουρκικός “πολιτισμός”: «Το ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα» λέει Τούρκος πολιτικός (vid)

Αφορμή η Τουρκάλα ηθοποιός, Μελίς Σεζέν, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που είχε αποκαλυπτό ντεκολτέ σε ένα γκαλά

Περί… ντεκολτέ, το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χθες στην Τουρκία. Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, οι γυναίκες στην Τουρκία ξεσηκώθηκαν με όσα είπε ο Αχμέτ Τσακάρ.

Ο λόγος το ντεκολτέ μιας ηθοποιού! Η Τουρκάλα ηθοποιός, Μελίς Σεζέν, που πριν από κάποιες ημέρες εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε γκαλά, σχολιάστηκε από το μέλος του κόμματος της Τουρκικής Δράσης, της κυβερνητικής συμμαχίας, αναφέροντας ότι «το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία».  

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από την ηθοποιό μέσω Twitter,η οποία είπε ότι «θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της…».

Μάλιστα,η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet έφτασε στο σημείο να βάλει το θέμα στην πρώτη σελίδα, με τίτλο: «Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;».

Η Νεβσίν Μεννγκιού, δημοσιογράφος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσακάρ επισημαίνοντας ότι «μας λέει δηλαδή πως είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή; Eπειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία με τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ το γυναικείο στήθος;». 

skai/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί