Τουρκία: Απαρηγόρητα 6 μικρά παιδιά που αποχαιρετούν τους γονείς τους λίγο πριν μπουν φυλακή – Σπαρακτικό video

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση του Γκιουλέν, ενώ μέσα σε αίθουσα του δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, κλήθηκαν να αποχωριστούν τα 6 παιδιά τους, που έκλαιγαν σπαρακτικά.Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στην Τουρκία, όταν δύο γονείς έπρεπε να αποχωριστούν τα έξι παιδιά τους, επειδή οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κατηγορούνται ότι είναι μέλη της οργάνωσης του Γκιουλέν.

Ο βουλευτής του κόμματος «Πράσινη Αριστερά» Ömer Faruk Gergerlioğlu ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Abdülkadir και η Nurcan Arslan, ένα ζευγάρι που είχε υπαχθεί σε διάταγμα κατάστασης έκτακτης ανάγκης, συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη.

Απαρηγόρητα είναι τα έξι παιδιά τους, τα οποία έμειναν χωρίς τους γονείς τους. Το βίντεο που δημοσίευσε ο βουλευτής είναι σπαρακτικό, καθώς δείχνει την οικογένεια να αποχωρίζεται μέσα σε ένα δωμάτιο, που φέρεται ότι βρίσκεται στο δικαστήριο της Αδριανούπολης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 13χρονη κόρη και 7χρονα πεντάδυμα, ενώ ένα από τα παιδιά, όπως αναφέρεται έχει αναπηρία εκ γενετής. Τα παιδιά περίμεναν για λίγο στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από συγγενείς τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, ο Abdülkadir Arslan εργαζόταν στο παρελθόν σε αίθουσα διδασκαλίας που έκλεισε με διάταγμα και η σύζυγός του ήταν νοικοκυρά. Και οι δύο δικάστηκαν για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, ως Γκιουλενιστές. Ο Αbdülkadir Arslan καταδικάστηκε σε 9 χρόνια και η σύζυγός του σε 6 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση για φερόμενη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Ο φάκελός τους βρίσκεται στο ακυρωτικό δικαστήριο.

Στο παρελθόν η οικογένεια είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την γέννηση των πεντάδυμων. Το ζευγάρι ήδη είχε μία κόρη, που τους ζητούσε μετ’ επιτάσεως αδερφάκια. Η γυναίκα, μετά από ορμονοθεραπεία, έμεινε έγκυος σε πεντάδυμα.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί