Τουρκία: 30 άτομα επιτέθηκαν και χτύπησαν 3 Κούρδους φοιτητές….

Ρατσιστική ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε 3 Κούρδους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Μεσογείου Οι τραυματίες φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου Μεσογείου , μια ρατσιστική ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε 3 Κούρδους φοιτητές που κάθονταν σε ένα μέρος της πανεπιστημιούπολης. Από τους φοιτητές που δέχθηκαν επίθεση, ο Μποτάν Αρτούς και ο Φεβζί Ακάν, νοσηλεύονται […]

Ρατσιστική ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε 3 Κούρδους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Μεσογείου

Οι τραυματίες φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου Μεσογείου , μια ρατσιστική ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε 3 Κούρδους φοιτητές που κάθονταν σε ένα μέρος της πανεπιστημιούπολης.

Από τους φοιτητές που δέχθηκαν επίθεση, ο Μποτάν Αρτούς και ο Φεβζί Ακάν, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ η Χατιτζέ Τονγκ, μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Ατατούρκ.

Ενώ συνεχιζόταν η νοσηλεία των φοιτητών που δέχθηκαν την επίθεση, αναφέρθηκε ότι η ρατσιστική ομάδα προσπαθούσε από το πρωί. να χλευάσει κι άλλους Κούρδους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη.

Τουρκικά Νέα

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί