Τότε θα τελειώσει ο πόλεμος, λένε οι Ρώσοι!!! «Τυχαία» ημερομηνία και αμέσως μετά ΧΟΥΝΤΑ ( ; )

Τι δήλωσε βουλευτής της Κρατικής Δουμάς....

Είναι πλέον οφθαλμοφανές πως η καθυστέρηση του πολέμου στην Ουκρανία βολεύει αφενός την διεθνιστική Δύση για να επιβάλλει φτωχοποίηση και αλλαγή πολιτεύματος με πρόσχημα την Ουκρανία, ενώ η Ρωσία αναπτύσσεται οικονομικά και οργανώνεται σε έναν νέο ισχυρό πόλο, αυτόν της Ανατολής, μαζί με την Κίνα. Η αντιπαλότητα φυσικά παραμένει και έχει να κάνει με την φθορά του ενός ή του άλλου σε όλα α επίπεδα!!!

Ωστόσο, ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Gurulev έδωσε μία καθόλου τυχαία ημερομηνία και είπε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι το 2030, έτος ορόσημο για τους διεθνιστές, καθώς τότε θα ήθελαν να έχουν επιφέρει την παγκόσμια χούντα τους (ΒΛ. Ατζέντα 2030)

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τότε η Ουκρανία θα πάψει ουσιαστικά να υπάρχει:

«Βλέπουμε πώς εκφοβίζονται οι ορθόδοξοι ιερείς, το μίσος για την Ρωσία σφυρηλατείται μέσα στα κεφάλια των παιδιών. Αν πρόκειται να πνίξουν ολόκληρη την Κριμαία στο αίμα, τότε έχουμε μόνο μία διέξοδο – με το ζόρι.

Αυτό το έργο θα κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους τους λογικούς ανθρώπους. Δεν θα υπάρξει άλλη Ουκρανία. Υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το χρόνο που θα χρειαστεί: ένα έτος, δύο, τρία, πέντε. Η προθεσμία είναι 2027-2030».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί