Ο Alex Jones δημοσίευσε ένα επείγον βιντεοσκοπημένο μήνυμα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ωθεί τον κόσμο στα πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου».
«Ο Μακρόν και το ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν ότι φόρτωσαν βόμβες υδρογόνου σε μαχητικά αεροσκάφη και τα έχουν τοποθετήσει στα σύνορα με τη Ρωσία σε χώρες του ΝΑΤΟ για πλήρη πυρηνικό πόλεμο».
Ο δημοσιογράφος που έχει πολεμηθεί όσο λίγοι στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια συνέχισε λέγοντας:
«Για αυτό είδαμε τον Πούτιν να βγαίνει και να λέει “Εντάξει, δεν θέλουμε πυρηνικό πόλεμο, αλλά είμαστε έτοιμοι”. Ο στόχος είναι η Δύση. Οι άνθρωποι ξεσηκώνονται ενάντια των ανοικτών συνόρων, των φόρων άνθρακα, εναντίον όλης της τυραννίας.
Αλλά εάν συμβεί ένας μεγαλύτερος, πυρηνικός πόλεμος, θα μπορούν (σ.σ. οι διεθνιστές) να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της Δύσης. Είναι τόσο επικίνδυνη εποχή για να ζει κανείς.
Ο κόσμος ποτέ δεν ήταν σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι το παλιό πολιτικό και οικονομικό σύστημα φτάνει στο τέλος του και για αυτό θέλουν εδώ και τώρα την αχρήματη κοινωνία».
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Μακρόν για το Ιράν
- «Σχολείο» στην Κίνα μαθαίνει στα ανθρωποειδή ρομπότ καθημερινές εργασίες
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου ζητά από τον Μακρόν να παρέμβει για να σταματήσουν οι επιθέσεις του Ισραήλ
- Ξεκάθαρος ο Τραμπ! Θέλει να συμμετέχει προσωπικά στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν
- Ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ απείλησε ότι η νότια Βηρυτός “θα γίνει Γάζα”
- Επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι
- Μέχρι και ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει τα πλήγματα σε υγειονομικές δομές του Ιράν
- Την Παρασκευή η καταβολή αναδρομικών σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ
- ΟΗΕ: 20.000 ναυτικοί και 15.000 επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στον Κόλπο λόγω του πολέμου
- Αύριο αναμένονται στην Κύπρο τα δύο βρετανικά ελικόπτερα









