Τώρα ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! Η αλήθεια για Ρωσία και Δύση στο πιάτο σας…

Η Γερμανία θέλει να πάρει στον λαιμό της όλη την Ευρώπη...

«Δύσκολες» ήταν οι συνομιλίες για την ουκρανική κρίση που είχαν την Πέμπτη, υπό το λεγόμενο «σχήμα της Νορμανδίας» η Ρωσία, η Ουκρανία, η Γερμανία και η Γαλλία, οι οποίες προβλέπουν την πραγματοποίηση νέας συνάντησής τους τον Μάρτιο, δήλωσαν σήμερα γαλλική και γερμανική πηγή.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων χωρών, που συναντώνται από το 2014 υπό το λεγόμενο σχήμα της Νορμανδίας για την ειρηνευτική διαδικασία στην ανατολική Ουκρανία, είχαν συνομιλίες 9,5 ωρών στο Βερολίνο.

Εντύπωση ωστόσο, προκαλεί η στάση της νέας κυβέρνησης της Γερμανίας, της οποίας η ΥΠΕΞ τόλμησε σήμερα να απειλήσει, εμμέσως πλην σαφώς, την Ρωσία ακόμα και με πόλεμο, θέλοντας να πάρει στον λαιμό της ολόκληρη την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, η Αναλένα Μπέρμποκ, η «Πράσινη» Γερμανίδα υπουργός, διαδίδοντας πως η Ρωσία θέλει να εισβάλλει στην Ουκρανία, ενώ οι διεθνιστές είναι εκείνοι που στήνουν σκηνικό πολέμου, δηλώνει πως οι Γερμανοί είναι «προετοιμάζονται εντατικά για όλα τα σενάρια» και πως εάν παραβιαστεί η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας «θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα με όλη την σκληρότητα που διαθέτουμε», όπως μεταδίδει ο Spiegel.

Πως μιλάει έτσι μία υπουργός Εξωτερικών από το κόμμα των Γερμανών Οικολόγων;;; Δεν είναι ειρηνιστές ήπιας ρητορικής;;;

Δεν θα πληγεί το περιβάλλον σε περίπτωση που οι Γερμανοί προκαλέσουν πόλεμο με την Ρωσία στην Ευρώπη;;; Βέβαια αν η Ρωσία προκληθεί πραγματικά, τότε κινδυνεύει, βάσει δεδομένων, άμεσα η ίδια η υπόσταση του Βερολίνου και όχι μόνο!

Ιδού λοιπόν η αλήθεια! Όσο πιο αριστερόστροφος διεθνιστής είναι ένας πολιτικός, τόσο μικρότερη είναι η προθυμότατα κατανόησης της ρωσικής γεωπολιτικής θέσης και άρα τόσο μεγαλύτερο είναι το μένος κατά της Ρωσίας, υποβοηθώντας τα σχέδια των διεθνιστών της Ουάσινγκτον, οι οποίοι θεωρούν πως μέσω της πίεσης δυτικά των συνόρων της «Αρκούδας» θα πείσουν τον Πούτιν να εισχωρήσει στα συμφέροντά τους, την ώρα όμως που η Μόσχα έχει ήδη καλύψει τα γεωοικονομικά τα νώτα με την Κίνα. Για τα υπόλοιπα φροντίζουν μάλλον τα πυρηνικά…

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί