Ρωσικά ΜΜΕ: Τον ΟΙΚΙΣΜΟ του AZOVSTAL (και όχι το εργοστάσιο) εγκατέλειψαν οι 120 άμαχοι

Τι μεταδίδεται ΨΕΥΔΩΣ από τα δυτικά ΜΜΕ.

Έκλεισαν αργά το μεσημέρι της Τρίτης οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι, που είχαν ανοίξει με ρωσική πρωτοβουλία, στην περιοχή της βιομηχανικής ζώνης νότια της Μαριούπολης.

Η Μόσχα έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στους εγκλωβισμένους Ουκρανούς μαχητές να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν, με εγγύηση την ίδια τους τη ζωή.

Το ρωσικό τελεσίγραφο φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν μόνο ορισμένοι άμαχοι!

Ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα στρατιωτικές πηγές, μεταδίδουν πως τουλάχιστον 120 πολίτες (ανάμεσά τους και αρκετά γυναικόπαιδα) εκμεταλλεύτηκαν την προσωρινή κατάπαυση του πυρός και τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους και εγκατέλειψαν την πολιορκημένη βιομηχανική ζώνη.

ΩΣΤΟΣΟ εν αντιθέσει με τα όσα λανθασμένα μεταφέρουν δυτικά πρακτορεία, οι 120 άμαχοι ΔΕΝ προήλθαν από τα έγκατα των βιομηχανικών μονάδων, αλλά από τον κυρίως ΟΙΚΙΣΜΟ του AZOVSTAL!

Οι 120 άμαχοι βγήκαν από τα υπόγεια του οικισμού, που υπό κανονικές συνθήκες χρησιμοποιείτο για να κατοικούν οι εργαζόμενοι (και οι συγγενείς τους) του AZOVSTAL!

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, την οποία αγνοούν τα δυτικά ΜΜΕ, τα οποία δυτικά ΜΜΕ ενισχύουν έτσι τους ψευδείς ουκρανικούς ισχυρισμούς, περί δήθεν μεγάλου αριθμού αμάχων εντός του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Αν υπάρχουν άμαχοι στα υπόγεια του ΑZOVSTAL είναι όμηροι των Ναζί, που με τον τρόπο αυτό κάνουν ένα ακόμη έγκλημα πολέμου.

(φωτο:twitter)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί