Το τεράστιο πλεονέκτημα της Ρωσίας σε περίπτωση ακραίων γεγονότων

Δύο διαφορετικοί κόσμοι

Το Σαββατοκύριακο, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επανεξελέγη για άλλα έξι χρόνια, εξασφαλίζοντας το 87,8% των ψήφων!

«Η ηχηρή νίκη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν το Σαββατοκύριακο δείχνει ότι η Ρωσία είναι πιο ενωμένη από ποτέ, ενώ η Δύση έχει ένα «τεράστιο πρόβλημα» να ενώσει μια «διχασμένη βάση υποστήριξης των πολιτών», δήλωσε στο Sputnik ο Nicolai Petro, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Rhode Island στις ΗΠΑ!

Αυτό σημαίνει πως ενώ στην Δύση υπάρχει μένος κατά των πολιτικών, και, κατά πολλούς, «μαγειρεύεται» ξεσηκωμός με πιθανή «λύση» την επιβολή καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, στην Ρωσία επικρατεί το ακριβώς αντίθετο κλίμα! Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι!!! Αυτό συνιστά τεράστιο πλεονέκτημα για την «Αρκούδα» σε περίπτωση ακραίων γεγονότων στην Δύση, τα οποία ενδεχομένως επηρεάσουν την παγκόσμια οικονομία! Η πολιτική σταθερότητα και η συσπείρωση των Ρώσων σε συνδυασμό με την οικονομική αυτάρκεια της Ρωσίας εξασφαλίζουν στην ευρασιατική υπερδύναμη, τουλάχιστον, ψυχραιμία άπαξ και τα πράγματα οδηγηθούν σε οικονομικό αδιέξοδο σε Ευρώπη και Αμερική!

«Νομίζω ότι [ τα αποτελέσματα των εκλογών ] αντικατοπτρίζουν με μεγάλη ακρίβεια τις επιθυμίες του ρωσικού λαού και είναι δύσκολο να βρούμε στοιχεία για το αντίθετο», είπε ο Πέτρο.

Οι δυτικοί ηγέτες έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά αποδοχής, σημειώνοντας ότι το 76% των Γάλλων αντιτίθεται στο σχέδιο του Γάλλου Προέδρου Emmanual Macron να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία και ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak και ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz έχουν απίστευτα χαμηλά ποσοστά αποδοχής, 25% και 17%, αντίστοιχα.

«Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για την Δύση. Έχουμε μια διχασμένη βάση υποστήριξης στην Δύση», εξήγησε ο Πέτρο!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί