Το «σίριαλ» συνεχίζεται: Ο Ζελένσκι, ο Τραμπ και η επόμενη μέρα στην Ουκρανία

Ό,τι και αν συμβεί θα πρέπει να το εγκρίνει η Μόσχα, αλλιώς δεν θα προχωρήσει τίποτα...

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Reuters ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον εντός των προσεχών ημερών για να συζητήσει με τον Τραμπ τα ευαίσθητα ζητήματα του προτεινόμενου σχεδίου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Όλοι περιμένουν την συνέχεια και το αν θα βρεθεί λύση για το ουκρανικό ζήτημα.

Το ερώτημα που τίθεται από τους περισσότερους είναι αν ο Ζελένσκι θα βρίσκεται την επόμενη μέρα στο τιμόνι της Ουκρανίας ή αν χρειάζεται μια άλλη πιο ουδέτερη κυβέρνηση, την οποία θα αποδεχθεί και η Μόσχα.

Άλλωστε η θητεία του επικεφαλής του Κιέβου έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και απλά παραμένει στο πόστο του προέδρου λόγω πολέμου.

Για την ώρα το «σίριαλ» συνεχίζεται και ουδείς μπορεί να προβλέψει, αν ήρθε η ώρα να επέλθει ειρήνη στην εν λόγω περιοχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-CONSOLIDATED NEWS PHOTOS POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί