Ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είπε στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι στη διάρκεια μιας χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, ότι το βασίλειο υποστηρίζει οποιαδήποτε εξέλιξη συνεισφέρει στην αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία.
Παράλληλα, η Σαουδική Αραβία είναι πρόθυμη να διαμεσολαβήσει μεταξύ της Ρωσίας, της Ουκρανίας και όλων των πλευρών που σχετίζονται με την εξελισσόμενη κρίση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του βασιλείου.
Όπως είπε ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου, το βασίλειο θα προχωρήσει στην παράταση των προσωρινών αδειών παραμονής που εκπνέουν την περίοδο αυτή και που έχουν Ουκρανοί επισκέπτες, τουρίστες και κάτοικοι στη Σαουδική Αραβία για ένα επιπλέον τρίμηνο.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απελευθερώνουν Αμερικανό κρατούμενο
- Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες και τις απάτες εκατομμυρίων
- Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ αύριο στον Λευκό Οίκο – Η συνάντηση με την Μπριζίτ Μακρόν
- Οι «Πέρσες» του Αισχύλου «ανεβαίνουν» στο Μπουένος Άιρες – ΦΩΤΟ
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Συμβουλές για ξαρμύρισμα και το μυστικό για να γίνει τραγανός
- Δένδιας: Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο θα αξιολογείται διαρκώς
- Κικίλιας για συνέπειες του πολέμου: «Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο»
- Κυβέρνηση για fuel pass: Τότε θα γίνει η καταβολή στους δικαιούχους
- Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή
- Πιερρακάκης: Δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια και το βάθος της κρίσης









