Αυτός ο Πύργος Ciel θα εκθρονίσει το ξενοδοχείο Gevora, το ψηλότερο κτίριο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι, με ύψος 356 μέτρα, σύμφωνα με το Newsweek .
Η μαρίνα Ciel Dubai, η οποία αναπτύχθηκε από την First Group, θα διαθέτει 82 ορόφους και περίπου 1.004 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 147 σουιτών, σχεδιασμένα από τον αξιόπιστο όμιλο NORR.
Σύμφωνα με την China Railway 18th Bureau Group of Dubai (CR18BG), ο εργολάβος του ξενοδοχείου, Ciel, θα διαθέτει επίσης έναν 12όροφο «ουρανό κήπο με αίθριο», ένα «ουράνιο εστιατόριο» ύψους 352 μέτρων και την ψηλότερη πισίνα υπερχείλισης στον κόσμο – 380 μέτρα πάνω από το έδαφος.
Το Ciel, που βρίσκεται στη μεγαλύτερη τεχνητή μαρίνα στον κόσμο, τη Μαρίνα του Ντουμπάι, διαθέτει γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες πανοραμική θέα 360 μοιρών στον Περσικό Κόλπο.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διάφορα στάδια κατασκευής. Ενώ το φουαγιέ είναι ολοκληρωμένο κατά 65%, τμήματα των χώρων φαγητού βρίσκονται στο 50%. Οι ενημερώσεις του κατασκευαστή για τον Απρίλιο-Μάιο δείχνουν ότι η εγκατάσταση επίπλων στα δωμάτια επισκεπτών έχει ολοκληρωθεί κατά 45% και η διαμόρφωση της βεράντας αναψυχής βρίσκεται στο 40%.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









