Μια 54χρονη μετατράπηκε στην πρώτη περίπτωση στο Μεξικό στην οποία διαγνώστηκε πως νοσεί ταυτόχρονα από τον κορωνοϊό και τη γρίπη Α(H1N1), ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Κυριακή.
Η γυναίκα αυτή «πάσχει από αυτοάνοσα νοσήματα, έχει στο ιστορικό της καρκίνο και παχυσαρκία, κι επιπλέον χρόνια πνευμονοπάθεια», ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Αλομία, διευθυντής του τμήματος Επιδημιολογίας στο υπουργείο Υγείας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η ασθενής παρουσίασε συμπτώματα στα τέλη του Σεπτεμβρίου τα οποία οδήγησαν στην εισαγωγή της σε νοσοκομείο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σταθερή.
Το Μεξικό είναι η χώρα η οποία καταγράφει τον τέταρτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στον πλανήτη, με 83.781 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 817.503 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένα τραγικό συμπέρασμα για την Ουκρανία σύμφωνα με διεθνείς πολιτικούς κύκλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης









