Ο αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου αυτήν την ασυνήθιστη συνάντηση, λέγοντας: «Μου αρέσει. Νομίζω είναι υπέροχο».
Παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί ο Χέγκσεθ έδωσε εντολή σε στρατηγούς, ναυάρχους και πτεράρχους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων να μεταβούν εσπευσμένα σε στρατιωτική βάση στη Βιρτζίνια, για μια ασυνήθιστη συνάντηση μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
«Θα είμαι εκεί εάν με θέλουν, αλλά προς τι τόση μεγάλη φασαρία;», σχολίασε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους. «Θυμηθείτε, είμαι ο πρόεδρος της ειρήνης», συνέχισε. «Δεν είναι ωραίο που τόσοι άνθρωποι θα έρθουν από όλον τον κόσμο για να βρεθούν μαζί μας;», συμπλήρωσε.
Εικάζεται πως η ασυνήθιστη συνάντηση τόσων αξιωματικών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σχετίζεται με την αναδιάρθρωση της στρατιωτικής ηγεσίας των ΗΠΑ που έχει ξεκινήσει ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ.
(Με πληροφορίες από Washington Post) – Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όπερα του Μπουσάν στη Νότια Κορέα: Έως το τέλος του 2026 θα ολοκληρωθεί το έργο των 48.000 τ.μ. – ΦΩΤΟ
- Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Οι εντυπωσιακές εικόνες από το «Φεγγάρι του Χιονιού»
- K. Κυρανάκης: Μετά από δεκαετίες η Ελλάδα εισέρχεται στη βιομηχανία επισκευής και παραγωγής τρένων
- Η Ρωσία δεν πρόκειται να «στριμωχτεί» – Παρέμβαση που ξεκαθαρίζει τα πράγματα
- Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ – Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
- Νέες κατηγορίες για τον γιο της πριγκίπισσας διαδόχου της Νορβηγίας – Ξανά υπό κράτηση
- Συνάντηση Τσιάρα με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας
- Βατικανό: Η «Δευτέρα Παρουσία» του Μιχαήλ Άγγελου αποκαθίσταται στην Καπέλα Σιξτίνα
- Ο Μπράιαν Μέι λέει ότι «η Αμερική είναι επικίνδυνο μέρος για περιοδεία των Queen»
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ελλάδα χρειάζεται Σύνταγμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής









