Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την επικείμενη συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν

Για το πού και πότε ακριβώς θα γίνει θα ανακοινωθεί αργότερα, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.


Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά το πού και πότε ακριβώς θα γίνει θα ανακοινωθεί αργότερα, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου ηγέτη.

“Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Θα ενημερώσουμε για αυτό εν ευθέτω χρόνω”, είπε σε ενημέρωση απαντώντας σε ερώτηση εάν οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να γίνουν στο έδαφος της Ρωσίας.

Ο Πεσκόφ διευκρίνισε ότι δεν μπορούσε να δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. «Υπάρχουν ορισμένες συμφωνίες για τις ημερομηνίες της ανακοίνωσης και σκοπεύουμε να τηρήσουμε αυτές τις συμφωνίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Νωρίτερα, διπλωματική πηγή στην Τουρκία δήλωσε στο TASS ότι προγραμματίζεται συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν στο Σότσι, με πιθανή ημερομηνία τις 4 Σεπτεμβρίου. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ερντογάν σκοπεύει να θέσει το θέμα της επανέναρξης της συμφωνίας για τα σιτηρά κατά τις διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο ομόλογό του.

(photo: EPA-EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί