«Το ήξερα πριν χρόνια: Ο Μπάιντεν θα μας οδηγήσει σε πόλεμο με την Ρωσία»! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»

Πρώην συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου αποκαλύπτει αλήθειες

«Ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει μια προκατάληψη εναντίον της Ρωσίας για δεκαετίες, κάτι που εξέφρασε πολύ πριν από τις τρέχουσες εντάσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας».

Αυτό ισχυρίζεται η Tara Reade, πρώην βοηθός του Μπάιντεν, σε συνέντευξή της στο RT, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.

Η Reade, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως πληροφοριοδότη μετακόμισε πρόσφατα στη Μόσχα για λόγους ασφαλείας και είπε ότι θέλει επίσης να κάνει αίτηση για ρωσικό διαβατήριο.

Όπως ανέφερε:

«Προσπάθησα να υψώσω την φωνή μου και, να προειδοποιήσω τον κόσμο πίσω στο 2018-2019-2020 ότι, εάν ο Τζο Μπάιντεν γινόταν πρόεδρος, θα μας πήγαινε σε πόλεμο με την Ρωσία.

Το 1992 και το 93 ήταν όταν εργαζόμουν γι ‘αυτόν και, ήταν αμέσως μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης!

Και παρατήρησα ότι υπήρχε μεγάλη προκατάληψη εναντίον της Ρωσίας ακόμη και τότε.

Και ένα από τα πράγματα που άκουσα ήταν ότι -ήταν πολύ προκατειλημμένος εναντίον τους ο Τζο Μπάιντεν».

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί