Το Ισραήλ προκαλεί στην Συρία! Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ρωσικής εμπλοκής στον πόλεμο! vid

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξαπλωθεί η «φωτιά»

Oι ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πως είχαν πληροφορίες πως η ρωσική μισθοφορική ομάδα Wagner μπορεί να προμηθεύσει με σύστημα αεράμυνας την λιβανέζικη Χεζμπολάχ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πρόκειται για το σύστημα SA-22, το οποίο χρησιμοποιεί αντιαεροπορικούς πυραύλους για να αναχαιτίσει αεροσκάφη.

Το Κρεμλίνο διέψευσε το δημοσίευμα, το οποίο έχει κάνει αίσθηση, αλλά δεν απέκλεισε μελλοντική εμπλοκή της Ρωσίας στον πόλεμο!!!

Αυτό γιατί το Ισραήλ δεν ενημερώνει πλέον την Μόσχα για τις επιθέσεις της σε συριακό έδαφος, δεδομένου ότι η Ρωσία διατηρεί βάσεις στην χώρα, με την οποία συμμαχεί σε ισχυρό βαθμό!!!

Σημειώνεται πως από τότε που ξέσπασε η σύγκρουση Ισραήλ – Χαμάς, με το Ισραήλ, το εβραϊκό κράτος έπαυσε να προειδοποιεί εκ των προτέρων τη Ρωσία πριν από κάθε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιεί στη Συρία, επιδεινώνοντας τις διμερείς σχέσεις με την Μόσχα.

Το Ισραήλ έχει πλήξει πολλές τοποθεσίες που σχετίζονται στην Συρία! Συγκεκριμένα, το Τελ Αβίβ δεν προειδοποίησε την Ρωσία πριν από ένα χτύπημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε μια συριακή στρατιωτική βάση στην Νταράα, ή για ένα χτύπημα την περασμένη εβδομάδα σε μια αποθήκη όπλων και ραντάρ σε μια συριακή βάση!

Ως εκ τούτου η Ρωσία αφήνει ορθάνοιχτο το σενάριο εμπλοκής της στον πόλεμο της Ανατολής, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί