Το «ευχαριστώ» του Πούτιν στον κλήρο για τη βοήθεια στην πανδημία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τους κληρικούς για τη δουλειά τους με τον λαό στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού.

«Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους κληρικούς -τόσο τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και τα άλλα παραδοσιακά δόγματα- για το λειτούργημα που κάνετε υπό αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες» δήλωσε ο Πούτιν την Παρασκευή σε συνάντηση με τον Πατριάρχη Κύριλλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προσφορά των γιατρών στη δύσκολη αυτή μάχη κατά του κορονοϊού.

«Μιλάμε για γιατρούς, δικαιολογημένα αναφερόμαστε στον ηρωισμό τους. Υπό αυτή την έννοια, αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν άμεσα με ένα άτομο, φυσικά, αξίζουν ειδικά λόγια ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελούν. Σας ευχαριστώ πολύ» τόνισε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, απευθυνόμενος στον Πατριάρχη.

Ανησυχία για τη θνησιμότητα
Την ανησυχία του για την αυξημένη θνησιμότητα ασθενών με κορονοϊό εξέφρασε ο Ρώσος Πρόεδρος πριν λίγες ημέρες προς την κυβέρνηση.

Μιλώντας με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό Τατιάνα Γκολικόβα, εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19 θα πρέπει να είναι διαθέσιμα πριν από το 48ωρο από την ώρα λήψης του δείγματος.

Στις αρχές της εβδομάδας, η Αρχή προστασίας καταναλωτών έθεσε όριο 48 ωρών για την παράδοση των αποτελεσμάτων από την ώρα του τεστ.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί