Την Τρίτη η Μέρκελ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ τους πάντες για τον Πούτιν! Θα την ακούσουν;;; ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικό βίντεο του ΕΛ από το Βερολίνο...

Σε εκδήλωση του Ομοσπονδιακού Ιδρύματος Καγκελαρίου Χέλμουτ Κολ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Τρίτη, η πρώην καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, είχε τον τελικό λόγο και διατύπωσε τις αρχές για τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και τι πρέπει να γίνει με την Ρωσία.

Η πρώην Γερμανίδα καγκελάριος, παρότι διεθνίστρια, δεν είχε έρθει ποτέ σε ρήξη με την Ρωσία του Πούτιν, όπως συμβαίνει επί ημερών του Όλαφ Σολτς.

Στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης δήλωσης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η ασφάλεια της Ρωσίας θα είναι εγγυημένη και με πυρηνικά όπλα, η Μέρκελ προειδοποίησε: «Πρέπει να πάρετε τα λόγια του στα σοβαρά».

«Το να παίρνουμε στα σοβαρά τα λόγια, να μην τα απορρίπτουμε εξαρχής ως μπλόφα, αλλά να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση ένδειξη αδυναμίας ή κατευνασμού, αλλά ένδειξη πολιτικής σοφίας», είπε η πρώην καγκελάριος.

Με άλλα λόγια η Ρωσία είναι απρόβλεπτη, όπως και τα αφεντικά της, και ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ, εφόσον δει πως οι διεθνιστές της Δύσης πάνε για άλλα κόλπα και το ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΦΟ, σύμφωνα με την Μέρκελ, που έχει γνωρίσει από την καλή και από την ανάποδη τον Πούτιν, είναι να τον πάρουν στα σοβαρά!

Δείτε το σημαντικό αυτό βίντεο:

Η Μέρκελ θα θυμόταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πούτιν, όταν της είχε πει πως «την πρώτη νύχτα του γάμου η νύφη στο τέλος θα ….»

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί