ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ! Αυτό απάντησε ο Στόλτενμπερκ στο αίτημα ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ

Με τις υγείες τους...

Μετά την ένταξη τεσσάρων ρωσικών περιοχών της Ουκρανίας στην Ρωσική Ομοσπονδία, το Κίεβο απάντησε με επίσημο αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ, με τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας να διαμηνύει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως το Ντονέτσκ, το Λουχάνσκ, η Ζαπορίζια και η Χερσώνα είναι ουκρανικά εδάφη.

«Θα συνεχίσουμε να παράσχουμε βοήθεια στην Ουκρανία», επεσήμανε ο Γενς Στόλτενμπεργκ. Έκανε λόγο για «ανεύθυνες πυρηνικές απειλές» από την Ρωσία και τόνισε πως οι ανακοινώσεις Πούτιν αποτελούν την μεγαλύτερη κλιμάκωση από την έναρξη του πολέμου. «Επαναλαμβάνουμε την υποστήριξή μας στην υπεράσπιση στην κυριαρχία της Ουκρανίας», συνέχισε ο Στόλτενμπεργκ.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ;;;

Απαντώντας σε ερώτηση για την αίτηση της Ουκρανίας για είσοδο του ΝΑΤΟ, ο Στόλτενμπεργκ, σημείωσε: «Κάθε δημοκρατία στην Ευρώπη, έχει δικαίωμα εισόδου στο ΝΑΤΟ. Η πόρτα είναι ανοιχτή. (…) Υποστηρίζουμε το δικαίωμα της Ουκρανίας να καθορίζει το δικό της μονοπάτι. (…) Η στόχευσή μας τώρα είναι να παράσχουμε στήριξη στην Ουκρανία για να αποκρούσει την βάρβαρη επίθεση της Ρωσίας».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί