• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τί συμβαίνει με την υγεία του Τραμπ; Βίντεο τον δείχνουν να δυσκολεύεται να σταθεί και να πιει νερό!

Τί συμβαίνει με την υγεία του Τραμπ; Βίντεο τον δείχνουν να δυσκολεύεται να σταθεί και να πιει νερό!

Ερωτηματικά και ανησυχία για την υγεία του Αμερικανού Προέδρου...

Δεν έμειναν ασχολίαστες από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ οι κινήσεις του προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του σε τελετή αποφοίτησης στρατιωτικής ακαδημίας.

Όπως ανέφεραν τα αμερικανικά ΜΜΕ, στη μέση της ομιλίας του ο Τραμπ χρειάσθηκε τη βοήθεια και του δεύτερου χεριού του για να φέρει το ποτήρι με το νερό στα χείλη του – κάτι που έχει παρατηρηθεί κι άλλες φορές. Επίσης, τα ΜΜΕ παρατήρησαν ότι πρόφερε με το ζόρι το όνομα του στρατηγού Ντάγκλας ΜακΑρθουρ, ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ψυχίατρος του Πανεπιστημίου Yale, δρ Μπάντι Λι, σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Είναι μια επίμονη νευρολογική ένδειξη, που μαζί με άλλες, θα ήταν αρκετά ανησυχητική ώστε να απαιτεί μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου».

Φυσικά οι εν λόγω δημοσιεύσεις δεν έμειναν αναπάντητες από τον αμερικανό πρόεδρο, που απάντησε μέσω του Twitter, στη φήμη για την κατάσταση της υγείας του. Κατά δήλωσή του, η ράμπα πρόσβασης στο βήμα του West Point ήταν «πολύ απότομη και, κυρίως, ήταν πολύ ολισθηρή».

Έτσι, την περπάτησε όσο πιο προσεκτικά γινόταν ώστε να μην πέσει και δώσει την ευκαιρία στα Μέσα να τον κοροϊδεύουν. Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι κατέβηκε τα τελευταία μέτρα της ράμπας «τρέχοντας».

Η εκτός προγράμματος μυστηριώδης επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Νοέμβριο σε στρατιωτικό νοσοκομείο κοντά στην Ουάσινγκτον είχε επίσης δημιουργήσει ερωτηματικά. Σύμφωνα με τις φήμες, η επίσκεψη στο νοσοκομείο προκλήθηκε από πόνους στο στήθος που θα μπορούσαν να είναι ένδειξη για καρδιακά προβλήματα.

Κατά την διάρκεια της τελετής στην μνήμη των πεσόντων Αμερικανών στρατιωτών στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Άρλινγκτον, ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε ότι δεν μπορεί να σταθεί ακίνητος.

«Τα δεδομένα δείχνουν ότι η κατάσταση της υγείας του προέδρου παραμένει καλή», δήλωσε πρόσφατα γιατρός του Λευκού Οίκου, τονίζοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, που αγαπά το γκολφ και το γρήγορο φαγητό, έχει ύψος 1,90 και έχει βάρος 110 κιλά.


photo: video screenshot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •