Σε κάθε επεισόδιο, οι δύο τους θα συζητούν για διάφορα θέματα και θα φιλοξενούν έναν ειδικό καλεσμένο από τον κόσμο της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, της υγείας και των επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα ασχολείται με «καθημερινά ερωτήματα που διαμορφώνουν τη ζωή μας, τις σχέσεις μας και τον κόσμο γύρω μας». Το «IMO» στον τίτλο είναι μια αργκό έκφραση για το «κατά τη γνώμη μου».
«Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, όλοι αναζητούμε απαντήσεις και ανθρώπους στους οποίους μπορούμε να απευθυνθούμε», ανέφερε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε δήλωσή της. «Δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουμε – είτε πρόκειται για την οικογένεια, την πίστη ή τις προσωπικές μας σχέσεις – αλλά το να αφιερώσουμε χρόνο για να ανοιχτούμε και να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα μπορεί να δώσει ελπίδα», συμπλήρωσε.
Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τους ηθοποιούς Ίσα Ρέι (Issa Rae), Κέκε Πάλμερ (Keke Palmer) και Τρέισι Έλις Ρος (Tracee Ellis Ross), τους σκηνοθέτες Σεθ και Λόρεν Ρόγκαν (Seth and Lauren Rogan) τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Τάιλερ Πέρι (Tyler Perry), την ποδοσφαιρίστρια ‘Αμπι Γουάμπαχ (Abby Wambach) και τον διευθύνων σύμβουλο της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι (Brian Chesky), μεταξύ άλλων.
Σε παραγωγή της Higher Ground, τα δύο πρώτα επεισόδια με καλεσμένη την Ίσα Ρέι είναι διαθέσιμα από σήμερα σε όλες τις πλατφόρμες streaming και στο YouTube σύμφωνα με το AP.
Δείτε ΦΩΤΟ με τους δυο τους μαζί ΕΔΩ
🟥 Because Talking Pays Better Than Addressing Rumors.
— April Color (@ColorApril) March 12, 2025
Michelle Obama & brother Craig Robinson launch Podcast
amid heated Divorce Speculation. pic.twitter.com/bfxZUHNlNq
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









