Τι ετοιμάζουν Ουκρανοί ΝΑΖΙ στις 9/5 στο Βερολίνο;;;

Ο πόλεμος μεταφέρεται σιγά-σιγά μέσα στην Ευρώπη...

Σε ένα κλειστό κανάλι Telegram, Ουκρανοί ΝΑΖΙ φέρονται να σχεδιάζουν τρομοκρατική επίθεση στους εορτασμούς της 9ης Μαΐου στο πάρκο Treptower στο Βερολίνο.

Ο χειριστής του καναλιού, που έχει 1.900 συνδρομητές, έγραψε την Τρίτη, σύμφωνα με το γερμανόφωνο «Russia Today»:

«Προτείνω να μην γλυτώσουμε κανέναν στις 9 Μαΐου. Να μαχαιρώσουμε τους @@@@ δημόσια, ώστε η “αργία” να γίνει ημέρα πένθους. Θάνατος στους Ρώσους, αυτή η χώρα πρέπει να σβήσει από προσώπου γης για πάντα».

Ο ανώνυμος χειριστής του καναλιού έγραψε αυτή την έκκληση κάτω από ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας στην οποία δύο άτομα στα ρωσικά συμφωνούν να λάβουν μέρος στον κεντρικό εορτασμό της νίκης στις 9 Μαΐου στο πάρκο Treptower του Βερολίνου.

Το κανάλι «Tiere Berlins – Ζώα Βερολίνου» χρησιμοποιείται από Ουκρανούς «ναζί» για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων από Ρώσους στην Γερμανία και από Γερμανούς που έχουν πάρει το μέρος της Ρωσίας. Μεταξύ άλλων προβάλλονται πινακίδες αυτοκινήτων που συμμετείχαν σε αυτοκινητοπομπές κατά της Ρωσοφοβίας. Τα κείμενα ζητούν επανειλημμένα να αναζητηθούν και να λιντσαριστούν οι «δηλωμένοι φίλοι της Ρωσίας».

ΠΗΓΗ: rt.de, Ουκρανοί ναζί μιλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επίθεση στην «Ημέρα της Νίκης» στο Βερολίνο

Ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου, για παράδειγμα, κάτω από ένα αναρτημένο βίντεο, το οποίο δείχνει συμμετέχοντες σε αυτοκινητοπομπή και τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, ζητά να βρεθεί και να λάβει μία επίσκεψη «κάθε ένα από αυτά τα ζώα». Οι φωτογραφίες και τα βίντεο “της εκτέλεσης” πρέπει να αποστέλλονται.

Αυτούς στηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Θερμά συγχαρητήρια.

Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται ρητά η λέξη «λιντσάρισμα»! Μένει να φανεί αν οι Αρχές θα του εμποδίσουν-εντοπίσουν!

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί