Η καλλιτέχνιδα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα ενώ τη συνόδευσε με ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον διάσημο πρωταγωνιστή.
«Αυτή είναι μια αληθινή φωτογραφία. ΄Οχι μία φωτογραφία αρραβώνων ή μια ανακοίνωση γάμου μέσω τεχνητής νοημοσύνης… απλώς ένα φιλί! (αν και ίσως η στιγμή ακριβώς πριν ή μετά από αυτό…αν κρίνουμε τις ελαφρώς αστείες εκφράσεις των προσώπων μας!)» ξεκίνησε την ανάρτησή της η Γκραντ.
«Βρισκόμαστε στον κρατήρα Ρόντεν και ο Κιάνου με την Γκαρντ μόλις είχαν ολοκληρώσει μια συνέντευξη με τον Τζέιμς Τάρελ για το “Visionaries”» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια αν και χαρακτήρισε τις εικασίες περί γάμου ως «ψεύτικες ειδήσεις», η Γκραντ ευχαρίστησε όλους εκείνους που έσπευσαν να τους συγχαρούν.
«Το μοιράζομαι εδώ για να ευχαριστήσω όλους για τα συγχαρητήρια σχετικά με τον γάμο μας. Μόνο που, δεν παντρευτήκαμε. Τα καλά νέα είναι πολύ απαραίτητα αυτές τις μέρες, αλλά εξακολουθούν να είναι ψεύτικες ειδήσεις, οπότε να είστε προσεκτικοί εκεί έξω! Ορίστε, λοιπόν, λίγη πραγματική ευτυχία!» κατέληξε.
Ο Κιάνου Ριβς και η Αλεξάντρα Γκραντ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2019, στο κόκκινο χαλί του γκαλά LACMA Art + Film στο Λος ‘Αντζελες, σχεδόν μία δεκαετία μετά τη συνεργασία τους για το βιβλίο «Ode to Happiness» όπως αναφέρει το People.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ΒΙΝΤΕΟ με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ να διασκεδάζει που έγινε viral
- Ρεκόρ για τον έναν αιώνα της δημόσιας ραδιοφωνίας στην Κροατία: 100 παρουσιαστές στα μικρόφωνα επί 100 ώρες
- Χιονιάς-Γάτα σημειώσατε… 1, vid
- Μακάβριο εύρημα στο λιμάνι του Βόλου: Βρέθηκε σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων
- Γουίλιαμ και Κέιτ εύχονται για την Πρωτοχρονιά αλλά μια φωτογραφία…δεν πήγε καλά!
- Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε “το δράμα” κατά τη διάρκεια των βασιλικών διακοπών
- Ετοιμάζεται το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τα Θεοφάνεια και τον καθαγιασμό των υδάτων
- Ηράκλειο: 32χρονος επιτέθηκε βίαια στον πατέρα του και συνελήφθη – Στο νοσοκομείο ο 74χρονος
- Ταχιάος: Αλλάζει “πίστα” η Εγνατία Οδός
- Κυρανάκης: Το “ευχαριστώ” του αναπληρωτή υπουργού σε όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΜ, vid









