Τι είναι το πρόγραμμα CHNV! Γεμίζουν με περισσότερους αλλοδαπούς οι ΗΠΑ

Τι αναφέρεται

Σχεδόν 500.000 μετανάστες από επιλεγμένες χώρες έχουν εισχωρήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις αρχές του 2023 στο πλαίσιο του «Προγράμματος CHNV Parole» του καθεστώτος Μπάιντεν, με τους αριθμούς να αυξάνονται συνεχώς, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ!

Περισσότεροι από 184.600 Αϊτινοί, 101.200 Βενεζουελάνοι, 91.100 Κουβανοί και 75.700 Νικαραγουανοί είχαν επωφεληθεί από το πρόγραμμα μέχρι τα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με στοιχεία που έλαβε ο Bill Melugin του Fox News.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της CBP έως τον Απρίλιο, τουλάχιστον 434.800 μετανάστες έχουν πετάξει απευθείας στις ΗΠΑ και έχουν αφεθεί υπό όρους στην χώρα μέσω του αμφιλεγόμενου προγράμματος μαζικής αποφυλάκισης υπό όρους CHNV της κυβέρνησης Μπάιντεν.

«Ο Μπάιντεν έχει φέρει κρυφά σχεδόν μισό εκατομμύριο παράνομους στις ΗΠΑ. Αυτό και μόνο αποτελεί μια από τις σοβαρότερες εγκληματικές πράξεις στην αμερικανική ιστορία», έγραψε ο Stephen Miller, πρώην ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Trump, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση στα ευρήματα του Melugin.

Τι είναι το πρόγραμμα CHNV;

Στις 6 Ιανουαρίου 2023, η κυβέρνηση Μπάιντεν  άνοιξε  ένα νέο ανθρωπιστικό πρόγραμμα αποφυλάκισης υπό όρους που επιτρέπει σε ορισμένους υπηκόους από την Κούβα, την Αϊτή, την Νικαράγουα και την  Βενεζουέλα (CHNV) να υποβάλουν αίτηση εισόδου στις ΗΠΑ για προσωρινή διαμονή έως δύο ετών.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί