«Θυμίζει 1945 στο Βερολίνο»! Γερμανίδα βαράει «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» για τον ΠΟΛΕΜΟ στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ

Καθόλου τυχαία λόγια...

Η Nikita Schwartz, δημοσιογράφος, blogger και πολιτική ακτιβίστρια από την Γερμανία μιλά στην Readovka για την μονόπλευρη προπαγάνδα στα μέσα ενημέρωσης!

«Νομίζω ότι μετά από δύο Παγκόσμιους Πολέμους, γενικά φέρουμε ιστορική ευθύνη για την αποστολή όπλων οπουδήποτε. Βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση όσον αφορά τις εξαγωγές όπλων στον κόσμο. Αυτό είναι λάθος.

Από τον Μάρτιο, η Γερμανία κατακλύζεται από στρατιωτικά συναισθήματα τον Απρίλιο διεξήχθη έρευνα και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των Γερμανών υποστηρίζει την αποστολή όπλων οπουδήποτε.

Προσωπικά, θα έλεγα ότι τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα για να καταστεί δυνατή η προμήθεια όπλων.

Η αλήθεια είναι ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει αυτό τον πόλεμο. Πρακτικά τον έχει ήδη χάσει. Oi Ουκρανοί αποχωρούν από το καθεστώς του Κιέβου (σ.σ. όπως συνέβη και στην Γερμανία του 1945 με τον Χίτλερ! Και φυσικά αν αυτό συνεχιστεί από την πλευρά της Γερμανίας, τότε η πορεία των πραγμάτων δεν θα θυμίζει λίγο Βερολίνο του 1945 ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, καθώς ο πόλεμος από την Ουκρανία θα μεταφερθεί και μέσα στην Γερμανία, με τα πάντα να βομβαρδίζονται στην γερμανική πρωτεύουσα όπως και τότε)».

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί