Ένα επιβατικό αεροσκάφος τύπου Boeing 767 βγήκε από τον διάδρομο στο αεροδρόμιο της πόλης Συμφερόπολη, στην προσαρτηθείσα από την Ρωσία, Κριμαία, με αποτέλεσμα να κλείσει ο διάδρομος προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου.
Το αεροσκάφος γλίστρησε κατά την προσγείωσή του με αποτέλεσμα να βγει από τον διάδρομο, αλλά όπως ανακοίνωσε το γραφείο Tύπου του αεροδρομίου, το περιστατικό δεν σχετίζεται με τις ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Κριμαία κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο αυτό αλλά και προς άλλους προορισμούς ακυρώθηκαν προσωρινά, όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του αεροδρομίου, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματίες.
Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 284 επιβάτες, ανήκε στην αεροπορική εταιρεία «Ικάρ» και είχε αναχωρήσει από την Μόσχα με προορισμό την Κριμαία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









