Θέλει Γ’Π.Π. ο ΝΕΟΝΑΖΙ Ζελένσκι: «Αιτούμαστε κι άλλη δυτική βοήθεια – Απαγορεύστε τις πτήσεις πάνω από την Ουκρανία»

«Αν κλείσει ο εναέριος χώρος της Ουκρανίας τότε αυτό θα σημαίνει τρίτο παγκόσμιο», είχαν προειδοποιήσει προ ημερών δυτικοί αξιωματούχοι.

Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξαγόταν ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Επέρριψε ευθύνες στη Δύση πως άργησε πολύ να παράσχει στρατιωτική και οικονομική βοήθεια, ενώ ζήτησε ακόμα και σήμερα να μετατραπεί η Ουκρανία σε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί