«ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ» στην Ουκρανία!! Ευρωβουλευτής ξεσήκωσε τις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για τις ΗΠΑ και την γενοκτονία γυναικών που αγνοεί η Δύση αλλά κόπτεται για την Ουκρανία…

Η Clare Daly είναι Ιρλανδή πολιτικός που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) από την Ιρλανδία για την εκλογική περιφέρεια του Δουβλίνου από τον Ιούλιο του 2019.

Μεταξύ άλλων, αφού έκανε λόγο για «θέατρο πολέμου στην Ουκρανία», ανέφερε μέσα στην Ευρωβουλή:

«Κάθε μήνα μαζευόμαστε εδώ και κάθε μήνα ο λαός του Αφγανιστάν υποφέρει και πεθαίνει. Πεθαίνουν από πείνα, από έλλειψη πρόσβασης σε φάρμακα, από σεισμούς, πεθαίνουν επειδή θέλουν να στείλουν τα κορίτσια τους στο σχολείο.

53 ως επί το πλείστον νεαρές γυναίκες σφαγιάστηκαν στην Καμπούλ την περασμένη εβδομάδα και η Πρόεδρός μας δε μπόρεσε ούτε καν να τις αναφέρει νωρίτερα.

Εκατοντάδες δολοφονήθηκαν. Χιλιάδες υπέστησαν διώξεις. Αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν από γενοκτονία!!!

Κι όμως ο πλανήτης δεν λέει ούτε κάνει τίποτα… Και φυσικά, τώρα που οι ΗΠΑ και οι φίλοι τους έχουν ανακαλύψει ένα νέο θέατρο πολέμου στην Ουκρανία για να δοκιμάζουν τα όπλα τους και να ξεπλένουν τα κέρδη τους απ’ τις πωλήσεις όπλων, δεν έχουν άλλο πια ανάγκη τους Αφγανούς, τους οποίους πέταξαν στα σκουπίδια μαζί με όλα τα προβλήματα της 20ετούς παρέμβασης και τους άφησαν στα χέρια των Ταλιμπάν, τους οποίους δημιούργησαν οι ΗΠΑ.

Είναι προσβολή που η κυβέρνηση Biden έχει σπαταλήσει 15,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην στρατιωτική επέμβαση και στον πόλεμο στην Ουκρανία, την ώρα που άρπαξε 7 δισεκατομμύρια δολάρια απ’ τα χρήματα του αφγανικού λαού».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί