Θα συλλάβουν τον Τάκερ; «Φουντώνει» η κόντρα Παλιάς και Νέας Τάξης, vid

Όλως τυχαίως μετά την συνέντευξη Πούτιν ήρθε ο θάνατος Ναβάλνι με την Δύση να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από αυτά που αποκαλύφθηκαν! Θα φτάσει όμως αυτό;

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι είναι καλό που η συνέντευξη με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον έκανε την Δύση να ακούσει τι έχει να πει η Ρωσία. Ωστόσο δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά πέθανε ο Ναβάλνι και οι Δυτικοί θέλησαν να «επιτεθούν» μαζικά λεκτικά στην Ρωσία, έτσι ώστε να καλυφθεί ο θόρυβος από την συνέντευξη Τάκερ!

«Πρώτα από όλα, είναι καλό να παρακολουθούν και να ακούνε αυτά που λέω», είπε ο Πούτιν στον δημοσιογράφο της Rossiya 1, Πάβελ Ζαρούμπιν!

Ποιά θα είναι η συνέχεια; Η Παλαιά παραδοσιακή Τάξη Πραγμάτων στην Ρωσία έγινε γνωστή στην διεθνιστική Αμερική και κλείνει το μάτι στον Νότο, όπου έχουν μπουχτίσει με τον Λευκό Οίκο! Οι διεθνιστές απαντούν τώρα με την δική τους προπαγάνδα για τον Ναβάλνι (ΕΔΩ)! Θα φτάσει όμως αυτό;

Ήρθε η ώρα να ξεμπροστιαστεί η διεθνιστική τάξη στις ΗΠΑ και αυτό θα πυροδοτήσει σοβαρά γεγονότα, εκτιμούν αναλυτές!

«Πρώτον, είναι καλό που ο κόσμος με ακούει και ακούει τι λέω. Εάν για κάποιο λόγο δεν είμαστε σε θέση να έχουμε έναν άμεσο διάλογο σήμερα, θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Κάρλσον που το κάνουμε μέσω του ως μεσολαβητής», υπογράμμισε προχθές ο Ρώσος ηγέτης και συνέχισε, απαντώντας στην ερώτηση στο αν οι διεθνιστές θα συλλάβουν τον Τάκερ Κάρσλον:

«Ο Assange βρίσκεται στην φυλακή και κανείς σχεδόν δεν τον αναφέρει πια…

Μόνο τα κοντινά του άτομα συνεχίζουν να μιλούν για αυτό.

Αλλά ισχύει ότι ο Assange τουλάχιστον κατηγορήθηκε για αποκάλυψη κάποιων κρατικών μυστικών. Κάτι τέτοιο θα ‘ταν δύσκολο να φορτωθεί στον Carlson, επειδή δεν άγγιξε κανένα απολύτως μυστικό.

Εντούτοις, υποθέτω πως τα πάντα είναι θεωρητικώς εφικτά στην σημερινή Αμερική, στις σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσον αφορά τον Carlson τον ίδιο, θα ήταν λυπηρό. Δεν τον ζηλεύω, αλλά δική του επιλογή ήταν… Γνώριζε σε τι έμπαινε…

Αλλά για να κάνεις τους ανθρώπους σ’ ολόκληρο τον πλανήτη να συνειδητοποιήσουν τι είναι η λεγόμενη ”φιλελεύθερη-δημοκρατική” δικτατορία που αντιπροσωπεύεται έντονα από τη σημερινή αμερικανική άρχουσα τάξη, αυτό πιθανότατα θα ‘ταν κάτι καλό…. Τότε θα έδειχναν τον πραγματικό τους εαυτό»!!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί